Haluk Levent İntihar Eden Babanın İki Çocuğuna Burs Verecek

Son dönemlerde adından sıkça bahsettiren, yardımları, destekleri ve samimi açıklamaları ile gönüllerde taht kuran Haluk Levent'ten önemli açıklamalar.

Haluk Levent İntihar Eden Babanın İki Çocuğuna Burs Verecek

Haluk Levent AHBAP'taki görevinden ayrıldığını açıkladı.

Önceki gün gündeme bomba gibi düşen haberde bir kişi, oğluna okul kıyafeti alamadığı için Kocaeli 'nin Körfez İlçesi 'nde evinde kendini asarak intihar etmişti. Bu olay sornası Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden bir dizi açıklama yaptı. 

bir paylaşım yapan usta sanatçı, babanın geride kalan çocuklarına burs vereceğini duyurdu. Levent, konu ile ilgili yaptığı paylaşımında "AHBAP olarak ne gerekiyorsa yapacağız... Çocuklarına burs vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu olaydan sonra, babanın intiharı tercih ettiğini, valiliğe kaymakamlığa gitmesi durumunda sorunu çözebileceğini, ancak intihar etmeyi tercih ettiğini söyleyen Haluk Levent, sosyal medyada linç edildi. 

Bu linç daha da ileri giti ve bugüne kadar binlerce kişiye yardım eden, kurduğu AHBAP ile binlerce kişinin derdine derman olan, seslerini duyuran, sorunların çözümünde büyük katkısı olan Haluk Levent 'e bu açıklamasının ardından tepki gelmiş, bazı sosyal medya kullanıcıları, daha da ileri gidip Haluk Levent 'e küfürler etti. 

Haluk Levent, bu olaylar sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bazı şeyleri yazmak zorundayım. Yoksa bu tarafıma fırsatçılık olur... Evet Kocaeli'de intihar eden içimizi acıtan baba için üzgünüz hem de çok. AHBAP olarak ne gerekiyorsa yapacağız.. Çocuklarına burs vereceğiz.. Ama devleti küçümsememek lazım."

Haluk Levent açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Emin olun o baba valiliğe kaymakamlığa başvursa idi bu sorunu çözülebilirdi.. Evet ben her dönem hükumetlere karşı bir muhalif olabilirim ama gördüğüm şeyleri yazmak durumundayım. Valiliklerin Kaymakamlıkların yardımlarını küçümsemeyin. Yani "hiçbir şey yapmıyor" değiller."

Kamubulteni.com  | Ankara

mysoftoday.com