Hakkı Bulut'tan Kötü Haber! Hastaneye Kaldırıldı!

Arabesk müziğin önde gelen isimlerinden Hakkı Bulut'un sağlık sorunlarının arttığı bu sebeple hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Hakkı Bulut'tan Kötü Haber! Hastaneye Kaldırıldı!

Hakkı Bulut'la ilgili kötü haberi sanatçı Onur Akay duyurdu. Akay , sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Arabesk müziğin taçsız kralı 'nın anjiyo olduğunu fakat stente takılacak damarının kalmadığını, damarlarının kopacak vaziyete geldiğini söyledi.

Akay, "Arabesk müziğinin taçsız kralı hastaneye kaldırıldı! O, 61 albüm ve 1000 bestenin sahibi. İkimiz Bir Fidanız, Ben Buyum, Ben Tövbemi Geri Aldım, Son Mektup, İtirazım Var gibi şarkıların yazarı Hakkı Bulut, zor günler geçiriyor.

Sağlık Mottobet problemleri nedeni ile hastaneye kaldırılan değerli sanatçımıza anjiyo yapıldı ancak, stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş.Usta sanatçımızın ameliyatı 3 saat sürdü ve ameliyattan çıktı. Doktorları çok şükür operasyonunun başarılı geçtiğini söylediler. Şu an yoğun bakımda ve yarın uyandırılacak ve o zaman sağlık durumu hakkında daha net bir bilgi verilecek. Acil şifalar dilerim büyük ustaya." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA