Hakkari ve Mersin'den Kahreden Haberler Geldi! 2 Şehidimiz Var

Hakkari'de alarm tatbikatı esnasında kayalıklardan düşen ve ağır yaralanan bir askerimiz ile Mersin'de 27 Temmuz'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan askerlerimizin tedavi gördükleri hastanelerde şehit olduğu öğrenildi.

Hakkari ve Mersin'den Kahreden Haberler Geldi!  2 Şehidimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler görüldü:

Hakkari Şemdinli bölgesindeki bir üs bölgemizde alarm tatbikatı uygulaması esnasında mevzide dengesini kaybederek kayalıklardan düşen ve ağır yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız, derhal helikopterle hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 24 Ağustos 2020 tarihinde şehit olmuştur. Adli ve idari işlemler başlatılmıştır.

27 Temmuz 2020 tarihinde Manisa'dan Mersin Taşucu Limanı'na (KKTC'ye gitmek üzere) giderken meydana gelen kazada yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25 Ağustos 2020 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.