Hain Saldırının Ayrıntıları: Kahpeler Bombayı Böyle Tuzaklamış

Batman 'ın Gercüş İlçesi 'nde gerçekleşen hain saldırıda 7 askerimiz şehit oldu. Türkiye 'yi yasa boğan haberin detayları ortaya çıktı.

Hain Saldırının Ayrıntıları: Kahpeler Bombayı Böyle Tuzaklamış

Batman 'da meydana gelen olayda 7 askerimiz şehit oldu.

Türkiye bugün kara bir güne uyandı. Batman 'ın Gercüş İlçesi 'nde bölücü hain terör örgütü PKK' lı teröristlerin daha önceden yola döşediği el yapımı patlayıcı infilak etti. EYP 'li hain saldırıda 7 askerimiz şehit olurken 2 askerimizde yaralandı. Yaralı askerlerimiz hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavilerine devam ediliyor.

KÖYE YOL GÖTÜRME ÇALIŞMALARI VARDI

Doğuda birçok işe imza atan ve son dönemlerde İl, İlçe ve köylerin güzelleşmesinde büyük hizmetleri olan kayyıma ait belediyeler, bu sabah erken saatlerde yine iş başındaydı.

Çocukların okullarına gidip gelmesi, giderken bir sıkıntı çekmemesi için, acil hastaların merkezdeki hastanelere yetişmesii çin yapılan yol çalışmasında, belediye personellerini korumak için bölgede nöbet tutan askerlere hain saldırı düzenlendi.

Yol kontrolü yapan ve belediye personellerini koruyan kobra askeri aracımızın geçişi sırasında, bölücü hainler, asfaltın altına daha önce döşedikleri kablo düzenekli el yapımı tuzaklayıcıyı infilak ettirdi.

ASFALT DELİCİ İLE YERLEŞTİRMİŞLER

Bölücü hain teröristlerin EYP 'yi asfalt delici ile yolun altına yerleştirdikleri ortaya çıktı.

Kamubulteni.com  | Ankara