Hain Örgütün Şehit Ettiği Anne ile Bebeği İçin Tören Düzenlendi

Bölücü hain terör örgütü PKK, 11 aylık bebeği ile annesini şehit etti. Hain bombalı saldırı sonrası anne ile bebeği törenle Sivas'a uğurlandı.

Hain Örgütün Şehit Ettiği Anne ile Bebeği İçin Tören Düzenlendi

Bebek katili bölücü terör örgütü PKK, önceki gün yine haince, kalleşçe bir saldırı düzenledi. Sivil bir araca yapılan bombalı saldırıda astsubay eşini ziyarete giden kadın ile 11 aylık bebeği yaşamını yitirdi.

Hakkari'ye bağlı Yüksekova ilçesinde meydana gelen feci olayda, Yüksekova'da astsubay olarak görev yapmakta olan eşini ziyaret etmek için Nurcan Karakaya bölgeye geldi. Üs bölgesine giden ve eşini ziyaret eden Karakaya, aracına binerek üs bölgesinden ayrıldı. Aracın yoldan geçişi sırasında bölücü hain terör örgütü mensupu PKK'lı teröristlerin daha önce yola uzakladığı el yapımı patlayıcı infilat etti.

Nurcan Karakaya'nın idaresinde olan otomobilin geçişi sırasında meydna gelen patlama sonucu Nurcan Karakaya olay yerinde hayatını kaybetmiş, çiftin 11 aylın bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya ise ağır şekilde yaralanmıştı. 

Hain, kalleşçe saldırı sonucu ağır şekilde yaralanan 11 aylık bebek hemen hastaneye kaldırıldı ve Milosbet tedavi altına alındı. Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan ve doktorların seferber olduğu 11 aylık Mustafa Bedirhan Karakaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Hain saldırı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Anne ile 11 aylık bebeğinin kalleşçe saldırı sonucu hayatını kaybetmesi büyük üzüntü olulturdu ve on binler, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımları ile hain terör örgütü PKK'ya tepkilerini dile getirdi. 

ANNE VE 11 AYLIK BEBEĞİ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Yüksekova'da eşini ziyaret ettikten sonra gerçekleşen hain saldırı sonucu yaşamını yitiren anne ile 11 aylık bebeği için Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda tören düzenlendi. Büyük acı ve hüzünle gerçekleşen tören ile şehit anne ve bebeğinin cenazesi Sivas'a uğurlandı.

Kamubulteni.com  | Ankara