Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, Sedat Peker’in Hedefindeki Veyis Ateş ile İlgili: Kanal Yönetimi İzne Gönderdi…

Habertürk yazarı gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in hakkında iddialarda bulunduğu Veyis Ateş’in Habertürk yönetimi tarafından izne çıkarıldığını yazdı.

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, Sedat Peker’in Hedefindeki Veyis Ateş ile İlgili: Kanal Yönetimi İzne Gönderdi…

Teke tek programına bir ay ara vereceğini duyurmasından sonra bazı medya organlarında bu durumun Veyis Ateş sebebiyle olduğunun yazılmasına tepki gösteren Altaylı, “Elbette ki, Veyis Ateş’in bir açıklama yapmamasından rahatsızım. İslamcıların da anlayacağı dile söylemek gerekirse Mecelle'nin 67. hükmü der ki, 'Sakite bir söz isnat olunmaz. Lakin Ma'rız-ı hacette sükut beyandır.' Ama Veyis Ateş açıklama yapmıyor diye de her taşında emeğim olan, bugünün ortamında özgürce yazabildiğim bir yeri bırakıp gidecek halim yok” ifadelerini kullandı.

Habertürk’ün Ateş’i izne yolladığını yazan Altaylı, "Ayrıca grup yönetimi de Veyis Ateş’i izne yolladı. Bu aşamada başka ne yapacaktı! Aklanır döner, aklanmaz gider” ifadelerini kullandı. 

Altaylı’nın yazısının tamamına erişim için https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/3098669-o-kadar-da-degil adresi ziyaret edilebilir.