Güncelleme Geldi İnstagram Değişti: Keşfet ve Bildirimlere Düzenleme

Son dakika haberi: Sosyal medya devi İnstagram'a yeni güncelleme geldi. Gelen güncelleme ile sosyal medya platformunun görünümünde değişiklik yapıldığı görüldü.

Güncelleme Geldi İnstagram Değişti: Keşfet ve Bildirimlere Düzenleme

İnstagram'da değişiklik.

Geçtiğimiz ay Keşfet kısmını ana sayfada yukarıda gösteren İnstagram'a yeni güncelleme geldi. Android Beta uygulamasına gelen güncellemenin ardından yeni bir güncelleme geldi. Gelen güncellemede İnstagram görünümünde yeniden değişiklik yapıldığına yer verildi. 

KEŞFET YUKARIYA GİTTİ

Geçen ay İnstagram'da yapılan değişiklik ile alt tarafta bulunan menüdeki ARA kısmı yukarıya alınmıştı. Bu değişiklik, kullanıcılardan çokça tepki almış ve kullanıcılar, İnstagram'ın eski görünümüne gelmesini istemişti. 

YİNE DEĞİŞTİ

İnstagram, kullanıcıların tepkisini ve sesini duymuş olacak ki bugün bir güncelleme yayımladı. Yayımlanan güncelleme Beta sürümüne geldi ve uygulamayı kullananlar, ekrandaki değişiklikleri gördü. Yeni İnstagram'a bir göz attığımızda yukarıya iki yeni ekleme yapıldığı görüldü. Burada gönderi paylaşımı kısmının eklendiği görüldü. Öte yandan kalp şekli de eklenmiş ve bildirimler artık üstten gelecek. 

Diğer kısma baktığımızda ise alt menüde değişiklik yapıldığı görüldü. 

Alt kısma baktığımızda ARA KEŞFET kısmının yeniden alt menüye alındığı görüldü. Söz konusu güncelleme Android Beta sürümüne geldi. Güncellemenin sırayla diğer sürümlere de gelmesi bekleniyor. 

Sizce bu güncelleme nasıl? Yorum kısmı aşağıda.