Görüntüler Korkuttu: Şimdi de Yavru Çekirge İstilası (Umman Nerede, Kuran'da Karınca ve Kıyamet Alametleri)

2020 'de felaketler ve ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Umman 'dan görüntüler geldi. Bu görüntülerde sokaklarda karınca istilasının yaşandığı görüldü. Peki karınca istilası nedir? Karıncalar Türkiye 'ye gelir mi? Umman nerede? Kuran'da karınca istilası ayetleri var mı?

Görüntüler Korkuttu: Şimdi de Yavru Çekirge İstilası (Umman Nerede, Kuran'da Karınca ve Kıyamet Alametleri)

Görüntüler korkuttu: Karınca istilası mı başlıyor.

Felaketlerin peşimizi bırakmadığı 2020 yılında her gün yeni bir olay , yeni bir felaketle uyanıyoruz. Elazığ depremi Van depremi, Avustralya'daki yangınlar, Suriye'de şehit düşen kahramanlarımız, coronavirüs. 

Son olarak Hindistan ve Mısır 'dan çekirge sürüsünün geldiği görüldü. Hatay 'da bazı yerlerde görülen çekirgeler , henüz Türkiye üzerine gelmedi. Bu panik ve corona virüs paniği devam ederken bazı görüntüler daha geldi. Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan görüntülerde milyonlarcasının Umman sokaklarında olduğu görüldüğü. Yavru Çekirge ve Karınca istilası iddiaları olarak sosyal medya üzeirnde günün en çok paylaşılan görüntüleri olan bu görüntüler , paniğe neden oldu.

Görüntülerde yerin karınca dolduğu ve bu karıncaların yeri adeta kapladığı görüldü.

İşte o görüntüler.

TÜRKİYE 'YE GELİR Mİ? UMMAN NEREDE?

Görüntülerin yayılması sonrası en çok araştırılan konu bu oldu. Ancak coğrafya olarak Türkiye 'ye uzak olan Umman 'dan istilanın ülkemize gelmesi zor.

İşte Umman 'ın haritadaki yeri: