Google'da Kripto Para İle Ödeme Dönemi Başlıyor

Dünyanın en ünlü arama motoru Google, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase ile anlaşmaya vararak kripto para ile ödemelerin önünü açtı.

Google'da Kripto Para İle Ödeme Dönemi Başlıyor

Son zamanlarda oldukça popüler bir hal almaya başlayan kripto varlıklar, yatırımcılarına çok ciddi paraları kazandırsa daha son zamanlarda piyasa adeta gibi gördü. Dünyanın en popüler arama motoru Google, dünyanın en büyük Kripto varlık borsalarından Coinbase ile anlaşma sağlayarak kripto para ile ödemelerin önünü açtı.

Google, bulut hizmetlerinde kripto para ile ödemelere 2023 senesinde başlayacak. Bununla beraber dünyanın en ünlü kripto para borsaları arasında yer alan Coinbase, ödemeler açısından Google platformunun bulut altyapısından yararlanacak.

Coinbase, Amazon’u Bırakıp Google'a Geçiyor

Varılan anlaşma hükümlerine göre dünyanın en ünlü borsaları arasında yer alan Coinbase, veri ile alakalı bütün uygulamalarını Amazon Web Services (AWS) bulut hizmetinden çıkaracak ve artık bundan sonra Google platformunun hizmetlerini kullanacak. Böylece Coinbase, uzun yıllardır Amazon ile gerçekleştirilmiş olduğu ortaklığı sonlandırarak Google platformu ile yepyeni bir sayfa açacak.


Google tarafından yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda ilk etapta Web 3 dünyasından yalnızca sınırlı sayıda müşteri kripto varlık ile ödeme yapabilecek


Coinbase Commerge hizmeti ile gerçekleştirilecek ödeme işlemleri, ilerleyen zaman dilimlerinde çok daha müşteriye sunulacak.