Gmail'de Köklü Değişiklik

Gmail için bir açıklama yapıldı. Dünya devi Google tarafından yapılan açıklamada 20 Şubat tarihinde Gmail 'de köklü değişiklik yapılacağı bildirildi.

Gmail'de Köklü Değişiklik

Gmail kullananları yakından ilgilendiren açıklama.

Arama motoru Google 'ın mail servisi olarak kullanılan ve milyonlarca kullanıcı olan Gmail, 20 Şubat günü değişiyor. Bir açıklama yapan Google yetkilileri , Gmail 'de köklü değişiklikler olacağı , görünümün değişeceğini ve birçok yeniliğin geleceği bildirildi. 

UZUN SÜREDİR GÜNCELLEME YOKTU

Gmail , uzun süredir aynı şekilde kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyordu. Google ise geçtiğimiz yıldan bu yana , Gmail 'in güncelleneceğini ve değişeceğini bildirmişti.  Uzun süredir devam eden çalışmalarda sona gelindi ve Gmail 'in değişeceği tarih belli oldu. 

BİRDEN FAZLA HESAP KULLANANLAR

Gmail üzerinde birden fazla hesabı olan kullanıcılar, tek seferde daha fazla sayıda önemli postalarını görebiliyordu. Ana ekranın ikiye bölünmesi ile maillerini görebilen kullanıcılar , yeni güncellemede bunu göremeyecek. Ekranın ikiye bölünmesi özelliği tarih oluyor. 

ÖNİZLEME KISMI DA KALKIYOR

Bunun yanı sıra Google , önizleme kısmını da kaldıracağını bildirdi. Dünya devi , çok sayıda gelen kutusuna tek bir araç çubuğu ile erişimi mümkün hale getirecek. 

YAPILANDIRMA SEÇENEKLERİ

Popüler e-posta uygulamasında yapılacak değişikliklerden bir diğeri ise , aynı zamanda birden fazla gelen kutusu için yeni yapılandırma alternatiflerinin de kullanıcıların hizmetine sunulması olacak. 

Bu yapılandırma seçenekleri Ayarlar altında Gelişmiş > Gelen Kutusu içinde bulunacak.

Peki sizce başka nasıl değişiklikler olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.