Genel Af ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Gelen son dakika bilgilerine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesi 'genel af' çıkarabileceği iddia edildi.

Genel Af ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Seçime sayılı günler kala İktidar kanadı anketlerde de geri düşmeye başladı. Hal böyle olunca seçim vaadleri de peş peşe geliyor. AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen  gazeteci Cem Küçük, TV100’de Özgür İfade programına katıldı. Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel af çıkarabileceğini iddia etti.

Küçük yaptığı açıklamada Erdoğan'ın seçimi bıçak sırtında gördüğünü dile getirdi ve ekledi, "Tayyip Bey seçimi bıçak sırtında gördüğü için bu ekonomiyi vaat ediyor. Yarın cezaevi mahkumlarıyla ilgili bir şey gelebilir, sabah böyle bir haber aldık, kesin değil ‘Konuşuluyor’ dendi" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan AKP dün seçim beyannamesi açıkladı. Beyannamede, üniversite öğrencilerine vergi muafiyetinden, ev hanımlarına emeklilik desteğine ve kamuda mülakatın kaldırılmasına kadar pek çok konu yer aldı. Erdoğan'ın vaatleri arasında, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı "Aile destek sigortası" da yer aldı.