Genç Oyuncuya Tecavüz Eden Kuryeye 22 Yıl Hapis Cezası

Gece yarısı sokakta taksi arayan oyuncu A.T.'yi Kemerburgaz'daki ormanlık alana kaçırarak burada şiddet uyguladıktan sonra tecavüz eden kurye Bayram Babakulyyev'e 22 yıl hapis cezası verildi.

Genç Oyuncuya Tecavüz Eden Kuryeye 22 Yıl Hapis Cezası

Genç oyuncu A.T., 25 Eylül'de arkadaşlarıyla eğlenmek için dışarı çıkmış, daha sonra çorba içmek için Eyüpsultan'daki bir restorana gittiklerinde arkadaşları arasında tartışma çıkmıştı. Bunun üzerine çorbacıdan ayrılarak taksi bulmak için yürüken genç kadın motosikletli iki kişi tarafından kaçırıldı.  Kemerburgaz'daki ormanlık alana götürülen oyuncu, burada darbedildikten sonra tecavüze uğradı.

Tecavüzcülerin elinden bir kamyon önüne atlayarak kurtulan oyuncu, karakola giderek şikayetçi oldu. İhbarın ardından 21 yaşındaki motosikletli kurye gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.

Mahkemede suçları kabul etmeyen kurye, genç oyuncunun rızasıyla ormanda ilişkiye girdiklerini iddia etmişti, ağır ceza mahkemesindeki davada kurye Babakulyyev'e 22 yıl hapis cezası verildi.