Genç Hostese Korkunç Saldırı: Küvete Ölü Halde Bulundu

Filipinler'de meydana gelen olayda 23 yaşındaki kabin memuru , küvette ölü halde bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 11 kişi taciz ve cinayet suçlamasından gözaltına alındı.

Genç Hostese Korkunç Saldırı: Küvete Ölü Halde Bulundu

11 kişiden genç hostese korkunç saldırı.

Filipinler'de meydana gelen feci olayda, arkadaşlarıyla yılbaşı gecesi kutlama yapmak üzere Makati kentindeki City Garden Oteli’ne gelen 23 yaşındaki Christine Angelica Dacera adlı hostes, küvette ölü halde bulundu.  Edinilen bilgilere göre otelde sabah saat 10 civarında uyanan Rommel Galida isimli kişi onu küvette ölü halde bulundu. Onun uyuyakaldığını düşünen Galida, onun üzerini battaniye ile örttü ve geri dönüp yattı. 

Arkadaşı, yaptığı açıklamda birkaç saat sonra uyandığında onun kuvette bilinci kapalı şekildeo lduğunu ve teninin maviye döndüğünü fark ettiğini söyledi. Hemen bölgeye sağlık personellerini çağırdı. Bölgeye gelen ekipler, Decera'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. 

11 KİŞİYE CİNSEL İSTİSMAR VE CİNAYETTEN GÖZALTI

Genç kabin görevlisinin hayatını kaybetmesi üzerine başlatılan soruşturmada, kadının bacaklarında morluk ve kesik izleri olduğu görüldü. Yerel medyanın aktardığı bilgiye göre kadının vücudunda cinsel istismara dair göstergeler olduğu da bildirildi. Olay ile ilgili başlatılan sruşturma kapsamında yan odada olduğu tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin cinsel istismar ve cinayetle suçlandığı öğrenildi.

Suçlamaların şimdilik geçici olduğu, otopsi sonucunun beklendiği bildirildi.