Gaziantep'te İnfaz Koruma Memuru, Kayınbiraderinin Bıçaklı Saldırısında Öldü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde nöbetten çıktıktan sonra kayınbiraderi ve yanındaki 2 şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan infaz koruma memuru Uğur köylü, kaldırıldığı Nizip Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Olay dün akşam saatlerinde Gaziantep'in Nizip ilçesindeki cezaevi lojmanları girişinde meydana geldi. Söz konusu habere göre mesaisi tamamlandıktan sonra nöbetten çıkan infaz koruma memuru 36 yaşındaki Uğur Köylü, lojmana doğru hareket halindeyken arkasından yanaşan kayınbiraderi Mehmet G.

Gaziantep'te İnfaz Koruma Memuru, Kayınbiraderinin Bıçaklı Saldırısında Öldü

Uğradığı bıçaklı saldırı neticesinde ağır bir şekilde yaralanan infaz koruma memuru Uğur Köylü, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin sonrasında ambulans ile Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daha sonrasında Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen evli ve 3 çocuk babası Uğur Köylü, hekimler tarafından yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşamını yitiren talihsiz infaz koruma memurunun cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda gerçekleştirilen işlemlerin sonrasında defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin, asri mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi. Diğer taraftan infaz koruma memurunun ölümüne sebep olan kayınbiraderi Mehmet G. ile kendisine yardım eden 2 şahıs ise Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan katil zanlılarının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.