Gazi ve Şehit Yakınlarından Yüksel Kocaman'a Tam Destek

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman 'ın Ekrem Yeter ile ilgili sözlerine Bülent Arınç 'tan tepki gelmişti. Kocaman'ın açıklamalarına TÜGŞAV 'dan tam destek geldi.

Gazi ve Şehit Yakınlarından Yüksel Kocaman'a Tam Destek

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı 'ndan Yüksel Kocaman'a destek mesajı.

Bülent Arınç 'ın damadı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman dikkat çeken açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in FETÖ'den yargılandığı dava ile ilgili konuşan Kocaman, "Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu bir dosyaydı. Mahkeme beraat kararı verdi. Karara itiraz ettik ve bozulacağını düşünüyorum" dedi.

BÜLENT ARINÇ 'TAN FLAŞ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Arınç dün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

TÜGŞAV 'DAN YÜKSEL KOCAMAN 'A DESTEK

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı bir son dakika açıklaması yaptı ve Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman 'a destek mesajı yayımladı. 

"Unutulmasın ki; tüm devlet kurumlarına sızmış bu hainlerle topyekûn mücadele etmemiz ülkemiz üzerinde plan yapan hainleri hüsrana uğratacaktır.

Bir takım çevreler ve çehrelerin el çekip uğraşmak istemediği terör örgütüyle amansız bir mücadele veren Başsavcımızın yapmış olduğu hesapsız bir şekilde sadece devletimizi ve milletimizi düşünerek akrep yuvasına elini sokmaktır.

Onurlu davranışı için Ankara Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Yüksel KOCAMAN'a şehit ailerimiz ve gazilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fetö ile vermiş olduğu mücadelenin şahitleri ve vatan kahramanlari olarak, son hain derdest edilinceye kadar yanında olmaya devam edeceğiz."