Garip Bülbül Neşet Ertaş Filminin Vizyona Gireceği Tarih Belli Oldu

Usta sanatçı Neşet Ertaş’ın hayatını konu alan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin vizyona gireceği tarih belli oldu.

Garip Bülbül Neşet Ertaş Filminin Vizyona Gireceği Tarih Belli Oldu

Film Yapımcısı Mustafa Uslu "Şimdi artık filmin çekim aşamasındayız. 23 Aralık'ta halkımızla filmimizi buluşturacağız’’ açıklamasını yaptı.

'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Neşet Ertaş hatırası için geri sayım başladı. Filmin yapımcısı Uslu, filmin şuan için çekim aşamasında olduğunu duyurdu. Filmde usta sanatçı Neşet Ertaş’ı Ramazan Bağgül canlandırırken, Ertaş’ın annesini ise şarkıcı Zara canlandıracak.

Oda Bunu İsterdi

"Ayla", "Müslüm" ve "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmlerinin yapımcısı olan Mustafa Uslu, "Türkiye'nin değerlerini Türk sinemasıyla buluşturmaya çalışıyoruz. Gelecek nesillere kalsın bu değerler istiyoruz. Bizi biz yapan, bizi millet haline dönüştüren değerler, bu isimler. Neşet usta, bu kıymetli değerlerden en önemlisi ve istiyoruz ki onun da bir filmi olsun, gelecek nesillere kalsın. O da bunu çok isterdi. Hem eserlerinin hem türkülerinin hem yaşam felsefesinin gelecek nesillere kalması, Anadolu'daki genç ozanlara, abdallara örnek olması için bir eser yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

23 Aralıkta Vizyonda

Uslu, açıklamasının devamında "Kitapların yazarlarıyla da görüştük. Her ne kadar bugün onlar inkar etseler de hepsiyle görüştük. Hepsinin imzalı kitapları da var. Daha sonra en detaylı yazılan ve ustanın müdahil olduğu kitabın, sayın Erol Parlak'ın kitabı olduğuna karar verdik. Çok detaylı ve itinayla hazırlanmış, içinde ustaya ait eserlerin de olduğu ve o eserlerin tıpkı usta gibi çalınıp söylendiği şekliyle hazırlanan, itinalı bir çalışma yapıldığını gördük. Erol Parlak'a müracaat ettik ve kendisi eserinin sinemaya aktarılmasına müsaade etti. Şimdi artık filmin çekim aşamasındayız. 23 Aralık'ta halkımızla filmimizi buluşturacağız" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /