Garanti Bankası 20 Yıl Vadeyle 3 Milyon TL'lik Konut Kredisi Veriyor!

Garanti Bankası, yeni ev almak isteyenlere 3 milyon TL'ye kadar konut kredisi sunuyor.

Garanti Bankası 20 Yıl Vadeyle 3 Milyon TL'lik Konut Kredisi Veriyor!

Bütçesi yeterli olmayanlar için yeni bir ev satın alma hayali kuran kişilere müjde: Banka, konut almak isteyenlere 3 milyon TL'ye kadar konut kredisi imkanı sunuyor.

Garanti Bankası, resmi web sitesi aracılığıyla duyurduğu konut kredisi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Banka, 3 milyon TL'ye kadar olan konut kredisi kampanyası kapsamında 240 aya varan vadeler sunuyor. Garanti Bankası'nın konut kredisi kampanyası hakkında tüm detaylar aşağıda yer alıyor...

Garanti Bankası'ndan Konut Kredisi Kampanyası Garanti Bankası, yeni konut kredisi kampanyasını duyurarak, 3 milyon TL'ye kadar olan konut kredisi imkanı sunuyor. Kampanya dahilinde 240 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Garanti Bankası, müşterilerine talep ettikleri kredi için gereken bilgilere kolaylıkla ulaşabilmeleri için "Mortgage Kredisi Hesaplayıcısı" hizmetini sunuyor.

Garanti Bankası'ndan Mortgage Hesaplayıcısı Bütçesi yetersiz olan ve ev alma planlarını ertelemek zorunda kalanlara fırsat sunan Garanti Bankası, Mortgage kredi hesaplayıcısı sistemi ile en uygun kredi ödeme planınızı kolaylıkla oluşturmanızı sağlıyor. Garanti Bankası'nın sunduğu Mortgage Hesaplayıcısı sistemi sayesinde talep ettiğiniz kredi için net bir ödeme planı hesaplaması yapabilirsiniz.

Konut kredisi kullanmak isteyenler için Garanti Bankası tarafından sunulan örnek ödeme tablosu ise şu şekildedir:

  • 1 milyon TL konut kredisi kullanmak isteyen Garanti Bankası müşterileri, %3,39 faiz oranı ve 240 aylık vadeye göre aylık yaklaşık 33.911 TL taksit ödeyecektir.

  • 3 milyon TL konut kredisi kullanmak isteyen Garanti Bankası müşterileri, %3,39 faiz oranı ve 240 aylık vadeye göre aylık yaklaşık 101.734 TL taksit ödeyecektir.

Belirtilen faiz oranlarının piyasa koşullarına göre değişebileceğini unutmayın. Daha detaylı bilgilere Garanti Bankası'nın resmi web sitesinden veya müşteri hizmetleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.