Galatasaray-Beşiktaş Derbisi: Muhtemel 11'ler Belli Oldu!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş derbide karşı karşıya geliyor.

Galatasaray-Beşiktaş Derbisi: Muhtemel 11'ler Belli Oldu!

Süper Lig'in 9. Haftasında Galatasaray ile Beşiktaş Karşı Karşıya!

Heyecan Dolu Derbi: Galatasaray ve Beşiktaş Kapışıyor

RAMS Park'ta gerçekleşecek olan bu çekişmeli maç, saat 19.00'da başlayacak ve Halil Umut Meler yönetiminde olacak.

2023/09/21/futbol-249734.jpg

Galatasaray: Liderin Peşinde

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak bu sezon iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılı ekip, 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Topladığı 22 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada giren Galatasaray, zirve yarışında iddialı.

Beşiktaş: İlk Dörtte Yerini Aldı

Beşiktaş ise 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 16 puan toplayarak 4. sıraya yerleşti. Takım, iyi bir çıkış yakalayarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Eksikler ve Beklentiler

Galatasaray cephesinde uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahada olamayan Hakim Ziyech'in Beşiktaş derbisine yetişmesi olası görünüyor.

Beşiktaş'ta ise Salih Uçan'ın yanı sıra Umut Meraş ve Eric Bailly'nin derbide forma giymeleri beklenmiyor. Ancak takımla çalışmalara başlayan Mert Günok'un derbide görev alması muhtemel.

VAR Kararı: Abdulkadir Bitigen

Derbinin VAR hakemi Abdulkadir Bitigen oldu. Karşılaşmada teknik detaylar ve tartışmalı anlar bu deneyimli hakem tarafından yönetilecek.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Ndombele, Torreira, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Icardi

BEŞİKTAŞ: Mert, Rosier, Amartey, Colley, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir, Gedson, Tayfur Bingöl, Rashica, Ghezzal, Aboubakar.

STAT: RAMS Park

HAKEM: Halil Umut Meler

SAAT: 19:00

YAYIN: beIN SPORTS 1