Fox Haber'de Selçuk Tepeli Dönemi Başladı! Fatih Portakal İlk Programın Konuğu Oldu

Türkiye'nin en çok izlenen haber programının sunucusu Fatih Portakal geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karar alarak emekliliğini ilan etmişti. Fatih Portakal, canlı yayında Fox Haber'den neden ayrıldığını açıkladı.

Fox Haber'de Selçuk Tepeli Dönemi Başladı! Fatih Portakal İlk Programın Konuğu Oldu

Fatih Portakal'ın ardından Fox Haber'i kimin sunacağı tartışma konusu olurken, açıklama geçtiğimiz günlerde gelmiş Selçuk Tepeli'nin 7 Eylül'den itibaren Fox Haber'i sunacağı açıklanmıştı. Bugün saat 19.00'da ilk kez izleyenlerin karşısına geçen Selçuk Tepeli, Fatih Portakal'dan övgüyle söz ederken, yaşadığı heyecanı da dile getirdi. 

Fatih Portakal, ayrıık sürecine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

İşimi iyi yapıyordum, iyi bir yerde çalışıyordum. Özgürlük ortamı sağlayan bir ortamda çalışıyordum. Süper arkadaşlarım, süper ortamımız vardı. O ekip ruhuyla çalıştık, o yüzden çok şanslıyım. İşimi severek yaptım, iyi de yapmaya çalıştım. Ekran önünde de iyi yapmaya çalıştım. Doğan Şentürk, hiç bir zaman bana 'Ne zaman , ne yapacaksın' diye sormadı. 10-15 yılda Doğan Şentürk ile sadece haber için tartışmıştım. Efsane tanımlamasını kabul etmiyorum ama başarılı bir bülten çıkardık. Ben şunu düşündüm. Herkes bir şeyler yazdı, herkes bir senaryo kurdu. Ben normal karşılıyorum. Ben sadece şunun cevabını aradım. Mutlu musun? mutluyum. Türkiye'nin bilinen bir ismiyim, bülten çok iyi gidiyor, ama daha daha mutlu olabilir miyim? diye sordum. Ve ben bu sorunun cevabını İstanbul'da bulmadım, İzmir'de buldum. 25 yıldır bir şeyleri tutuyordum, artık bırakmam gerektiğini düşündüm. Ama şu anda bırakmam gerektiğini düşünüyorum. Ama şu an için. Siz burayı layıkıyla dolduracağını biliyorum.(Selçuk Tepeli'ye hitaben)