Flaş: İnstagram'a Yeni Özellik Geliyor Ücretli Olacak

Sosyal medya devi İnstagram 'a yeni özellik geliyor. Edinilen bilgilere göre İnstagram'da gönderi paylaşımına da artık aktif link eklenebilecek.

Flaş: İnstagram'a Yeni Özellik Geliyor Ücretli Olacak

Son dakika : İnstagram'a yeni özellik: Ücretli oluyor.

Sosyal medya devi Facebook bünyesine geçtikten sonra birçok özelliğini değiştiren İnstragram 'a flaş bir özellik daha geliyor. 

Bilindiği üzere, son dönemlerin en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan İnstagram'da link ekleme özelliği sınırlı şekilde kullanılıyor. Bir kişi, profiline aktif şekilde link koyabiliyor. Ancak sadece bununla sınırlı. 

Hikayesine link koymak isteyen bir kişinin ise en az 10 bin takipçisi olması gerekiyor. On binden az taipçisi olan bir kişi İnstagram hikayesine link koyamıyor. 

GÖNDERİLERE EKLENMİYOR

İnstagram profil ve hikayeye link koyma özelliği var ancak bir gönderi paylaşıldığında link ekleme yapılamıyor. Link, ancak aktif olmayan şekilde gönderi ile birlikte paylaşılıyor.

LİNKİ BİO DA TARİHE KARIŞIYOR

Yeni bir özellik üzerinde çalışan İnstagram geliştiricileri, Link Bio da cümlesini de tarihe karıştıracak gibi.

ÖZELLİK PARALI OLABİLİR

Edinilen bilgilere göre İnstagram 'da gönderi paylaşımının altına aktif şekilde link eklenebilecek. 

Şu anki sistemde Instagram, kullanıcıların kendi paylaşımlarına link eklemesine izin veriyor, ancak diğer kullanıcılar bu linklere tıklayamıyor. Yeni özellikle beraber linkinin tıklanmasını isteyen kullanıcılardan 2 dolar talep edileceği söyleniyor.

Instagram’ın sahibi olan Mark Zuckerberg, ilgili patent hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmış değil.

Peki sizce bu özellik iyi mi olur kötü mü? Ücretli mi olmalı? Yorum kısmı aşağıda.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA