Film Gibi Olay! Kendisini Öldürmesi için Kiralık Katil Tuttu

Kartal Atatürk İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmenliği yapan İ.S., 19 senedir öğretmenlik yapıyor ve 10 yıldır da evli İ.E. ile ilişki yaşıyordu. Genç kadın, 10 sene geçmesine rağmen aralarındaki ilişkinin ilerlemesi nedeniyle bunalıma girdi.

Film Gibi Olay! Kendisini Öldürmesi için Kiralık Katil Tuttu

İntihar etmeye kalkan fakat başaramayan öğretmen, internetten 24 gün önce 5 bin lira karşılığında kiralık katil Tanju D. ile anlaştı. İS., kiralık katili tuttuktan sonra şahsın kendisini arkadaşlarının yanında öldürmemesini istedi. Kiralık katil, ilk günlerde eline fırsat geçmesine rağmen cinayeti gerçekleştirmedi. Bunun üzerine İ.S. kiralık katile 'Neden beni öldürmüyorsun, niye bekliyorsun' diyerek katili aramaya başladı. Katil , genç kadına aşık oldu ve vurmak istemedi. İ.S. ise kendisini öldürmesi için ısrar etti.

Bunun üzerine Tanju D. , 21 Nisan'da Pendik'teki eve gitti. Kadını önce boğmak isteyen fakat acı çektiğini gördükten sonra vazgeçen katil, tabancayı çıkararak kadına ateş etti. İ.S. yaralandıktan sonra katil, öğretmenin telefonundan sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan genç kadın buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.  Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekpileri, kamera görüntülerinden şahsın kimliğini belirleyerek Adana'ya kaçtığını tespit etti. Burada düzenlenen operasyonla yakalanan şahsın telefonunda yapılan incelemelerde, korkunç olayın deayları ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Tanju D. burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.