FETÖ'nün İki Numarası Mustafa Özcan Kimdir, Nerelidir?

Flaş haber: FETÖ elebaşı Fetullah Gülen 'in intihar ettiği iddia edildi. Gülen 'in Mustafa Özcan sayesinde intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Peki Mustafa Özcan kimdir?

FETÖ'nün İki Numarası Mustafa Özcan Kimdir, Nerelidir?

FETÖ elebaşından sonra örgütün iki numaralı ismi Mustafa Özcan kimdir?

Bugün Türkiye Gazetesi 'nden Fuat Uğur ,bomba bir iddiayı gündeme attı. Uğur kaleme aldığı yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen 'in intihar ettiğini söyledi. FETÖ 'nün , Mustafa Özcan ile aralarında çıkan tartışmalar nedeniyle intihar girişiminde bulunduğu iddia edilirken , vatandaşlar , Fethullah Gülen 'den sonra örgütün iki numaralı ismi Mustafa Özcan 'ın kim olduğunu araştırmaya başladı.

MUSTAFA ÖZCAN KİMDİR ? NERELİDİR?

Terör örgütünün iki numaralı ismi olarak görülen Mustafa Özcan 1951 senesinde Kütahya 'nın Gediz İlçesi 'nde dünyaya geldi. 

1975 senesinde Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışmaya başlayan Özcan, 1977 senesinde İzmir 'de Müftü Yardımcısı görevine atandı. Aynı sene teröristbaşı Fethullah Gülen ile tanışan Özcan, bu tanışma ile birlikte Fetullah Gülen 'in cemaatine dahil oldu. 

Diyanet İşleri Başkanlığı 'ndaki görevinden emekli olana dek klasik bir ‘vaiz’ profili sergileyen Özcan, FETÖ ’nün Türkiye’deki sivil 1 numarası olarak görülüyor. Mustafa Özcan, örgütün para kasası olan Kaynak Holding’in de beyniydi.

Örgütte Fethullah Gülen’den sonra en etkili isim olarak nitelendiriliyor. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA
Kaynak: Yeni Akit