Fenomen Gelin Adayı "Hanife Gürdal" Evlendi

Gelin adayı Hanife Evlendi! Bir döneme damga vuran ve milyonlarca vatandaşın şikayeti sonucu yayından kaldırılan evlilik programlarının değişmeyen yüzü haline gelen Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi.

Fenomen Gelin Adayı "Hanife Gürdal" Evlendi

Çiftin nikah fotoğrafları sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran ve sosyal medya hesabındaki paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Hanife Gürdal sonunda muradına erdi.

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Hanife Gürdal'ın nikahına ait ilk görüntüler 'Magazin Tadında' isimli bir instagram sayfası tarafından paylaşıldı.

Hanife Gürdal da daha sonra kendi sayfasının hikayeler kısmından nikah hazırlıklarına dair pozlar paylaştı.

HANİFE GÜRDAL KİM?

Hanife Gürdal, 1995 yılında İzmir'de Torbalı ilçesinde doğmuştur. 3 kardeşi vardır. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife lise mezunudur. 164 cm boyunda ve 59 kg. ağırlığındadır.

Hanife Gürdal, 2015 yılının Şubat ayında A TV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı evlendirme programına katıldı. . İlk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut tarafından reddedildikten sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti.

10 ayı aşkın süredir Esra Erol'un programında talibini arayan Hanife Gürdal, daha sonra 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı. Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan ve taliplerini bekleyen Hanife Gürdal, karşısına çıkan taliplere ise bugüne kadar hep ret cevabını verdi.

19 Ekim 2016 tarihinde Popstar Bayhan Gürhan, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katıldı. "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" şarkısını söyleyerek stüdyoya giren Bayhan, Hanife Gürdal'a talip oldu. Hanife, Bayhan'la yakından görüşmeyi kabul etti.

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğuna başladı. 2018 yılında Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Filmler ve Diziler :

2017 - Aşk-ı Roman (Tv. dizisi)