Fakir Yaşamalarını İstemedim Deyip 2 Çocuğunu Öldürdü

Otelde iki çocuğunu öldürüp eşini de yaralayan Oleksiy Oleksiyovych, davanın ilk duruşmasında cinayeti, çocuklarına ve ailesine iyi bir yaşam sağlayan aradığı için işlediğini iddia etti.

Fakir Yaşamalarını İstemedim Deyip 2 Çocuğunu Öldürdü

Ukrayna'daki savaştan kaçan 38 yaşındaki Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky  ve ailesi, Antalya'da bir otelde kalmaya başladığı nokta 21 Mayıs 2022 tarihinde saat 8'de Okan Baydur ile eşi Yulia Navrotska, Antalya'nın Alanya ilçesi Saray Mahallesi Güzelyalı Caddesi'nde bulunan Apart otelin odasında bilinmeyen bir sebep ve tartışmaya başladı.

 Tartışmanın büyümesi üzerine Oleksi, bıçakla eşi Yulia Navrostsks ile 6 yaşlarındaki kızları T.N ile 4 yaşındaki oğulları K.N’ye saldırdı.

2 Çocuk Da Öldü

Saldırıdan sonra 6 yaşındaki kızları ile 4 yaşındaki oğulları yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky, kasten öldürme suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.


2 kardeşin cenazesi ise uçakla yeniden geldikleri ülkelerine gönderilirken anne Yulia Navrotska ise  tedavisinin sonrasında hastaneden ayrıldı.