Faizsiz 24 Ay Vade İle iPhone Satışları Başlayacak

Apple'ın ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde sunduğu Apple Card ile birlikte iphone cihazlar için artık 24 aya varan vade imkanı söz konusu olacak.

Faizsiz 24 Ay Vade İle iPhone Satışları Başlayacak

iPhone'lara 24 Ay taksit Dönemi Resmen Başlıyor

Hürriyet'te yer alan habere göre; Apple'ın patronu Tim Cook, yeni iphone'ların satışa sunulmasının üzerinden bir kaç hafta geçtikten sonra apple'ın yeni sürprizini de duyurdu. Kullanıcılar, İphone cihaz satın alırken artık 24 aya kadar vadelerle işlem yapabilecekler. Fakat bunu yapmak isteyen kullanıcıların Apple Card ihtiyacı olacak. Apple card ile birlikte iphone satın alan müşteriler, bu ürünler için 24 ay vade imkanına sahip olacak ve herhangi bir faiz ödemeyecekler. Üstelik Apple'ın yeni sunacağı kredi kartının dikkat çekici avantajlarından birisi de ödeme yapılan karta ürünün yüzde 3'ü iade edilecek. 

Apple airpods pro için Türkiye fiyatı da netleşti. Geçtiğimiz gün Apple Türkiye sayfasından yapılan bilgilendirmede, yeni gears pro modeline ilişkin detaylar ve fiyatlandırma politikası açıklandı.

Apple'ın Eylül ayındaki lansmanda tanıtmadığı fakat bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Airpods'un yeni modelinin çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu. eylül başında yeni İphone modellerini tanıtan Apple, Airpods'a bu lansmanda yer vermemişti. Airpods pro hakkında birden fazla söylenti ortaya çıkarken, bu hafta içerisinde tanıtılması beklenen cihazın 1899 TL'lik Türkiye fiyatlandırmasıyla apple sitesinde yayınlandığı görüldü. Apple'ın yeni Airpods modeli aktif gürültü engellemenin yanı sıra, kişiye özel kullanım için kauçuk yapı, şeffaf mod, Adaptif EQ ile daha iyi ses performansına sahip olacak. Suya ve tere dayanıklı olduğu belirtilen Airpods Pro ıpx4 sertifikası ile öne çıkıyor. Airpods pro Lightning bağlantısı ya da Qi sertifikalı bir şarj aygıtıyla kablosuz şarj edilebilecek. Bluetooth 5.0 bnağlantı desteğini barındıran yeni Airpods 4.5 saate kadar dinleme, 3.5 saat konuşma süresine sahip olacak. 5.4 gram ağırlıyla çok hafif ve kulakta hissedilmeyecek durumda. Airpods Pro'nun kutusundan kablosuz şarj kutusu, silikon kulaklık uçları (3 farklı boyda) , Lightning - USB - C Kablosu ve kullanım kılavuzu çıkacak. 

Airpods Pro'nun uyumlu olduğu İphone modelleri aşağıdaki gibi: 

iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 711
iPhone 7 Plus11
iPhone 6s11
iPhone 6s Plus11
iPhone SE11

Airpods Pro uyumlu olduğu ipad modelleri:

iPad Pro 12.9 inç (3. nesil)
iPad Pro 12.9 inç (2. nesil)
iPad Pro 12.9 inç (1. nesil)11
iPad Pro 11 inç
iPad Pro 10.5 inç
iPad Pro 9.7 inç11
iPad (7. nesil)
iPad (6. nesil)
iPad (5. nesil)
iPad Air (3. nesil)
iPad Air 211
iPad mini (5. nesil)
iPad mini 411