Fahrettin Yokuş'tan PÖH Alımını Bekleyenleri Sevindiren Açıklama

Kamubulteni.com olarak PÖH alımını bekleyen adayların seslerini duyurmak, adayların başvuru şartları için taleplerini iletmek için İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş'u ziyaret ettik.

Fahrettin Yokuş'tan PÖH Alımını Bekleyenleri Sevindiren Açıklama

Polis özel harekat alımı için yüz binlerce adayın bekleyişi sürüyor. PÖH olmak isteyen adaylar sabırsızlıkla ilanı beklerken süreci Kamubulteni.com sizler için takip edecek.

Kamubulteni.com olarak önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bir çıkarma yaptık ve İYİ Parti Konya Milletvekili ve GİK Üyesi Fahrettin Yokuş ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili İsmail Kocuk ile görüştük. Genel yayın yönetmenimiz sayın Mustafa Tanyeri ile birlikte yaptığımız ziyaretimizde, eski sendikacılar olan Fahrettin Yokuş ile İsmail Koncuk'a, PÖH alımını bekleyen adayların durumunu ve taleplerini, dile getirilmesi gereken sorunları ilk elden ilettik.

ADAYLARDAN TALEPLERİ TOPLADIK

210 binlik Facebook grubumuzdaki takipçilerimiz, bizlere yeni polis özel harekat alımı için talep ve beklentilerini iletti. (Facebook grubumuza ücretsiz üye olmak için ) Biz de PÖH alımını bekleyen adayların bize ilettikleri taleplerini Fahrettin Yokuş'a ilettik.

LİSE MEZUNU VE KPSS'SİZ PÖH ALIMI

Adayların lise mezunu ve KPSS şartı olmadan polis özel harekat alımı istediğini ve bu şekilde ilan beklediğini ilettiğimiz Fahrettin Betkanyon Yokuş, kendilerinin de bu yönde bilgilerinin olduğunu, adayların kendilerine de mesaj yolu ile ulaştığını söyledi ve bu konuyu dikkate aldıklarını söyledi.

YAŞ MESELESİ

Adayların bizden istedikleri en ciddi sorun yaş meselesi. Yıllarca FETÖ'cülerin çaldığı sorular ve yaptıkları usulsüzlükler nedeniyle memur olamayan adaylar şimdi de yaş haddi nedeniyle memur olamıyor. Bu nedenle adaylar PÖH alımında 30'a yükseltilen yaş şartının esnetilmesini istiyor. Biz de bu sorunu yine Fahrettin Yokuş'a ilettik. Kendileri bu konuyu da not etti ve kesinlikle ilgileneceklerini dile getirdi.

ADAYLARIN DİĞER TALEPLERİ

Boy-kilo, renk körlüğü gibi birçok sorunu daha Sayın Fahrettin Yokuş Beyefendilere ilettik. kendilerine ve diğer vekillere önümüzdeki haftalarda bir ziyaretimiz daha olacak. Aşağıda bulunan yorum kısmından bizlere, Milletvekillerine iletmemiz üzere PÖH alımı hakkındaki taleplerinizi yazabilirsiniz.

UYGULAMAMIZI İNDİRİN BİLGİ GELİR GELMEZ İLK SİZ HABERDAR OLUN

Kamubulteni.com olarak PÖH alımı bekleyenlerin her daim yanında olacağız ve ilan bekleyen adayların seslerini duyurmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. PÖH alımı hakkında en ufak bilgi aldığımızda mobil uygulama yoluyla BİLDİRİM YOLLAYACAĞIZ.

Kamubulteni.com  | Ankara - ÖZEL HABER