Fahrettin Yokuş: Suriyeliler Ülkemizi Terk Etsin Derken...

İYİ Partili Fahrettin Yokuş'tan Konya İl Sağlık Müdürlüğü'ne tepki! Konya'da kurulan yeni hastaneye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yokuş, 'Biz gitmelerini beklerken, kalmalarına vesile olunuyor' dedi...

Fahrettin Yokuş: Suriyeliler Ülkemizi Terk Etsin Derken...

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Sağlık Bakanlığı'nın Konya'da Göçmenlere özel hastane kurduğunu, Konya Merkez Nakipoğlu'nda bir ay içinde faaliyete geçirilecek hastanenin bir hata olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yokuş, Konya merkezde Suriyeli göçmenlerden şikayetçi olan vatandaşların sayısının her geçen gün arttığını , özellikle hastanelerde Suriyelilerin tepki çektiğini söyledi. Konya İl Sağlık Müdürlüğü'nün , göçmenlere özel bir hastane ile hastanelerdeki tepkilerin odağından sıyrılmaya çalıştığını öne süren Yokuş, "Biz, bir an önce Suriyelilerin ülkemizi terk etmesini beklerken , onların iyice ülkemize kök salmalarına vesile olunmaktadır." dedi.

Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un Açıklamalarında ayrıca şu ifadeler yer aldı:

Sağlık Bakanlığı Konya'da "Göçmenlere Özel Hastane" kuruyor. Konya Merkez Nakipoğlu semtindeki hastane bir ay içinde faaliyete geçecek.

Konya merkezde Suriyeli göçmenlerden şikayetçi olan vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor.
Özellikle hastahanelerde Suriyelilerin azgınlığı, almış başını gidiyor ! Halk bunlardan muzdarip .

Bu durum karşısında, Konya Sağlık Müdürlüğü, göçmenlere özel bir hastahane yaparak, işin içinden sıyrılmaya çalışmaktadır .!
Biz, bir an önce Suriyelilerin ülkemizi terk etmesini beklerken , onların iyice ülkemize kök salmalarına vesile olunmaktadır.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA