Fahrettin Yokuş: Saray Yamağına Bir Çift Söz

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, sosyal medya hesabı üzerinden MHP Yönetimine sert tepki gösterdi.

Fahrettin Yokuş: Saray Yamağına Bir Çift Söz

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, sosyal medya hesabı üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Sözcü gazetesinde yer alan "Türk milliyetçilerinin sırtına vurulmuş kalleş bir hançer olan bu hanımefendinin partisinin foyası ortaya çıkmıştır.Takke düşmüş, kel görünmüştür."açıklamalarına değinen Konya Milletvekili Yokuş, " Hadi oradan had bilmez saray soytarısı, ne dediğinin farkında değil bu akıl farkında değil bu Tempobet akıl fukarası' dedi.

Konuşmasına Türk milliyetçilerinin sırtına esas hançerin MHP tarafından vurulduğunu söyleyen Yokuş, "Türkçülük bölücülüktür"diyen ,Türk Milliyetçiliğini ayaklarının altına alıp paspas yapan birisinin emrine giren densizler ; sizden ne köy olur ,nede kasaba ..!" dedi. MHP Yönetiminin artık kimseyi kandıramayacağını söyleyen Yokuş, "Yine herkes biliyor ve görüyor ki ; Ey ! MHP Yönetimi, artık kimseyi kandıramazsınız bir kere ipinizi kaptırdınız Tayyip beye ..!" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA