Fabrika Yangını Felaketle Sonuçlandı! 43 Ölü 15 Yaralı! 50 Kişiyi Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Okul çantası ve kırtasiye malzemeleri üretimi yaptığı öğrenilen fabrikada çıkan yangında 43 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı, 50 kişiyi kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Fabrika Yangını Felaketle Sonuçlandı! 43 Ölü 15 Yaralı! 50 Kişiyi Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Okul çantası üreten bir fabrikada çıkan yangında 43 kişi feci şekilde can verirken, 15 kişinin de yaralandığı bildirildi. Fabrikada mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin Aanaj Mandi bölgesindeki, okul çantası üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktığı bildirildi. Fabrikadaki ürünler nedeniyle çıktığı belirtilen yangın kısa sürede yayılırken, yangında 43 kişi yoğun dumandan ve alevlerden etkilenerek can verdi. Yangında 15 kişinin de yaralandığı, fabrika içerisinde kalan işçilerin kurtarılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince yapılan açıklamada, fabrikada mahsur kalan 50 kişinin kurtarıldığını, 50'ye yakın işçinin ise mahsur kaldığı ve onların da kurtarılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.