Evlenecekler Dikkat! 150 Bin TL Geri Ödemesiz Destek Geliyor

Evlenmek isteyenlerin en büyük derdi maddi zorluklar. Durum böyle olunca evlilik tarihini erteleyenler ve hatta evlenmekten vazgeçenler bile oluyor. Ancak devlet bu duruma dur dedi. Yeni evlilik desteğiyle geri ödemesiz kredi alabilirsiniz.

Evlenecekler Dikkat! 150 Bin TL Geri Ödemesiz Destek Geliyor

Evlilik kredisi faizsiz başvuru yapmak isteyenler için yeni bir gelişme açıklandı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sözü gençler bekliyordu. Beklenen haber için düğmeye basıldı. Artık yeni evlenecek genç çiftler 150 Bin TL faizsiz destek alabilecekler.

Evlilik Kredisi Kimlere Verilir?

Devlet destekli evlilik kredisi ilk defa ve yeni evlenmek isteyen gençlere sunulacak bir imkan. AK Parti seçim vaatleri arasında yer alan bu gelişme gençleri çok sevindirecek gibi duruyor.

Yeni Evlenenlere Faizsiz Kredi Hangi Banka Veriyor?

Aile ve genç evlilik kredisi adı altında devlet tarafından verilecek destek 150 Bin TL değerinde olacak. Üstelik gençler evliliklerinin 2. Senesine kadar bu krediyi geri ödemek zorunda kalmayacaklar. Açıklanan desteğin içeriğinde herhangi bir şekilde faiz de bulunmuyor. 48 aya kadar bölünebilen destek kredisi yeni kurulacak Aile ve Gençlik Bankası tarafından verilecek