Evine doğalgaz faturası gelenler dikkat! Acilen başvurmanız gerekiyor

Denizbank’ın başlatmış olduğu doğalgaz yardım fırsatı sonlanıyor. Özel indirim kampanyasının detayları neler? Son tarihi kaçırmamak ve fırsatı kaçırmamak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar…

Evine doğalgaz faturası gelenler dikkat! Acilen başvurmanız gerekiyor

Denizbank doğalgaz faturası ödeyen müşterilerine özel bir avantaj sunuyor. İGDAŞ'tan veya www.igdas.istanbul sitesinden yapılan ödemelerde ücretsiz 3 taksit imkanı sağlanacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler DenizKartı veya MobilDeniz uygulaması üzerinden veya SMS ile başvuru yapabilme imkanı yakalayacak.

Denizbank Doğalgaz Ödeme Fırsatı Detayları

Denizbank tarafından doğalgaz faturalarının ödenmesinde pratik bir çözüm sunan bir kampanya duyurusu yapıldı. Denizbank doğalgaz faturası ödeyen müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında İGDAŞ vezneleri veya www.igdas.istanbul internet sitesi üzerinden yapılan ödemelerde ücretsiz olarak 3 taksit imkanı sağlanacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler Denizbank'a ait olan DenizKartı veya MobilDeniz uygulaması üzerinden Hemen Katıl butonuna tıklayarak veya GAZ yazıp 3280'e SMS göndererek katılabilecek.

Evine doğalgaz faturası gelenler dikkat! Acilen başvurmanız gerekiyor

Denizbank'ın doğalgaz faturalarının ödenmesinde sunduğu kampanyanın detayları açıklandı. Katılım sağlamak isteyen müşterilerin öncelikle ödeme yapmadan önce başvuru yapmaları gerekiyor. Kampanya bonus özellikli tüm bireysel kredi kartları için geçerli. Ancak Net Kart ve BONUS Business Kartlar bu kampanyaya dahil değil.

Taksitlendirme işlemi ödemeden bir gün sonra gerçekleşecek. İşlem tarihi ile ekstre kesim tarihi aynı olduğunda taksitlendirme yapılamayacak. Denizbank'ın doğalgaz faturalarını ödeme kolaylığı sunan bu kampanyasına son katılım tarihi olan yarın öncesinde kampanyaya başvuru yapılması gerekiyor.