Evden Kaçan Liseli Kız Haftalardır Kayıp

Aydın'ın Köşk ilçesinde yaşayan İbrahim Kaya ve Hayriye Kaya çiftinin 3 çocuğunun ortancası olan 16 yaşındaki Zehra Kaya, 27 gün önce ortadan kayboldu.

Evden Kaçan Liseli Kız Haftalardır Kayıp

İbrahim Kaya, kızının telefonunu elinden aldığı için kaçtığını söyledi.  Köşk ilçesinde yaşayan İbrahim Kaya,  Lise'de öğrenimini sürdüren kızı Zehra Kaya'nın cep telefonunu elinden aldı.

Babasının mesajlarını okuyacağını düşünen kız gece vakti ortadan kayboldu. Ailesi sbaah saatlerinde durumu fark edince, olayı Jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. Her yerde aranan kız çocuğundan bugün telefonla haber alındı.

Baba İbrahim Kaya, "Kızım 27 günden beri kayıp, onu her yerde arıyoruz. Üzüntüden hastalandım. Hastanede Fenomenbet yattığımı öğrenen kızım, bugün beni numarasını gizleyerek aradı. Sağlık durumunun iyi ve bir arkadaşının yanında olduğunu söyledi. Yerini belli etmedi. Yerini söylese onu almaya gideceğim. Onun kaçacağını bilsem, telefonunu elinden almazdım. Akşam telefonunu aldım, gece kayboldu. Sanırım mesajlarını okuyacağımı düşündü. Ama ben onun telefonunu hiç açmadım. Muhtemelen bir arkadaşının yanında ama nerede olduğunu bilmiyoruz. Kızımın yerini bilenlerin bize haber vermelerini istiyoruz." dedi.