ETİ 104 Kadrolu İşçi Alacak-İŞKUR İlanı Unuttu mu?

İŞKUR, ETİ Maden İşletmesi için ilanı hala yayımlamadı. 12 Kasım günü başlaması gereken başvurular unutuldu mu? Hangi kadrolara alım yapılacak?

ETİ 104 Kadrolu İşçi Alacak-İŞKUR İlanı Unuttu mu?

İŞKUR , ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğünün işçi alımını unuttu mu?

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında geçtiğimiz hafta yayımlanan ilanda ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü, en az lise mezunu adaylar arasından 104 adet yeni işçi alımı yapacağını duyurdu.

Geçtiğimiz gün yayımlanan ilanda başvuru günü için şu ifadelere yer verildi:

"Aşağıdaki tabloda belirtilen 104 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, ulusal düzeyde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 05.11.2018 tarih ve 25670 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 12.11.2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir

Söz konusu 104 sürekli işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 12.11.2018 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir."

12 KASIM GELDİ AMA İLAN GELMEDİ

ETİ ilanın 12 Kasım günü yayımlanacağını duyurdu. 12 Kasım günü mesai saatleri sona erdi ama 104 kadrolu işçi alımı için İşKUR 'da hala ilan yayımlanmadı. İlanın yayımlanmaması adayların tepkisine neden oldu. Biz de kamubulteni.com olarak adayların sesini duyurmak için bu haberimizi yazdık ve İŞKUR'a sesleniyoruz.

BİNLERCE KİŞİ BEKLİYOR

Binlerce aday bu ilanın yayımlanmasını bekliyor ama ilan hala yayımlanmadı. İŞKUR 'un personel alımı için adaylara 10 gün vermesi bekleniyor. İlan başvuru ekranı açıldığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR-PERSONEL-ASKER  ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara --ÖZEL HABER