Et ve Süt Kurumundan Kılıçdaroğlu Açıklaması

Bu sabah saatlerinde Et ve Süt Kurumunun önüne giden Kemal Kılıçdaroğlu içeri alınmamış ve kapı önünde açıklamalarda bulunmuştu. Konuyla ilgili Et ve Süt Kurumundan açıklama geldi.

Et ve Süt Kurumundan Kılıçdaroğlu Açıklaması

Et ve Süt Kurumundan randevu talep eden ve bu sabah saat 10.00’da kuruma giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu içeri alınmamıştı. Konu ile ilgili Et ve Süt Kurumundan açıklama gecikmedi. Kurum, Kılıçdaroğlu’nun randevu talebine Perşembe günü cevap verildiğini açıkladı.

Kurumdan yapılan açıklamada; ‘’Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu 06.04.2022 tarihinde (Çarşamba günü) Et ve Süt Kurumunu arayarak randevu talep etmiştir.

Randevu talebine 07.04.2022 tarihinde (Perşembe günü) geri dönülmüş, ‘Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir. Sayın Bakanımız gerekli görürlerse o görüşmeye bizleri de davet eder' cevabı verilmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun verilen bu cevaba rağmen Et ve Süt Kurumu'nun önüne gelerek basın açıklaması yapmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" denildi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /