Eski Sevgilisinin Arabasını Yaktı! Bahanesi "Pes" Dedirtti

Adana'da bir adam, yeniden bir araya gelme teklifini karşılıksız bırakan eski sevgilsiinin park halindeki aracını benzin dökerek yaktı.

Eski Sevgilisinin Arabasını Yaktı! Bahanesi "Pes" Dedirtti

Mahmut Ç. isimli 38 yaşındaki şahıs, yeniden bir araya gelme teklifini reddeden eski sevgilsinin park halindeki arabasını benzin dökerek yaktı.

Güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilen ve kısa sürede yakalanan şahıs, emniyetteki ifadesinde arabayı eski sevgilisini çok sevdiği için yaktığını, pişman olduğunu söyledi.  Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde meydana gelen olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. 34 yaşındaki Esra Ç. ile yeniden bir araya gelmek isteyen Mahmut Ç. eski sevgilisine barışma teklifinde bulundu. Fakat bu teklif karşılıksız kaldı.

Aldığı yanıt karşısında öfkelenen şahıs, akşam saatlerinde eski sevgilisinin evinin önünde park halindeki aracı benzin dökerek yaktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen araç kullanılamaz hale gelirken, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalanan şahıs polisteki ifadesinde, "Onu çok sevdiğim için yaptım. Beni terk ettiğinden dolayı onun canını acıtmak için otomobilini yaktım. Pişmanım" dedi. Emniyetteki ifadesinin ardından adli makamlara teslim edilen şahıs, burada tutuksuz yargılanmak üzere ev hapsi tedbiriyle serbest bırakıldı.