Eşini ve Kayınpederini Vurduktan Sonra İntihara Kalkıştı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi Emine T.'yi pompalı tüfekle vurarak katleden, daha sonra da kayınpederini yaralayan şahıs aynı tüfekle intihara kalkıştı.

Eşini ve Kayınpederini Vurduktan Sonra İntihara Kalkıştı

Korkunç olay, bu akşam saatlerinde Saray Mahallesindeki çiftlikte yaşandı. İddialara göre, bir çocuk annesi eşi Emine T. ile boşanma aşamasında olan Ahmet T., kayınpederinin bahçıvan olarak çalıştığı ve eşinin de yaklaşık 7 aydır yanında kaldığı çiftliğin girişinde pusuya yattı. Ahmet T., işten dönen eşini görünce, pompalı tüfekle kadına saldırdı.

Ardından olayı görerek kendisine müdahale etmek isteyen kayınpederini de yaraladı. Olayda kullandığı aynı tüfeği çenesinin altına dayayarak ateş eden şahıs ağır yaralandı. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Emine T., sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleden sonra ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.  Ağır yaralı olan Emine T.'nin babası ve saldırganın da hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.