Eşi ve Sevgilisiyle Aynı Evde Kalıyordu! Sevgilisi, 'Bu Gece Benim Sıramdı' Diyerek Öldürdü

Önder Ç. , nikahlı eşi Seher ve sevgilisi Gül K. ile aynı evde yaşamaya başladı. Ayrı odalarda kalan kadınlarla sırayla bir gece geçiren Önder Ç., sırasını şaşırarak eşi Seher ile iki gece üst üste kalınca sevgilisi kıskançlık krizine girerek şahsı katletti.

Eşi ve Sevgilisiyle Aynı Evde Kalıyordu! Sevgilisi, 'Bu Gece Benim Sıramdı' Diyerek Öldürdü

Ankara Pursaklar'a bağlı Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa Sokak'taki evde önceki akşam meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. 43 yaşındaki Önder Ç., 34 yaşındaki Seher Ç. ile evlendikten 2 sene sonra 40 yaşındaki Yeşim K.'yi de aynı eve getirdi.  Ayrıca kadınları sıraya koyarak her gece birisinin odasında kalmaya başladı. Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, ev içerisinde Önder Ç.'nin art arda iki gece eşiyle kalması üzerine tartışma çıktı.

Sevgilisi Yeşim K., kıskançlık krizine girerek Önder Ç.'yi göğsünden bıçaklayarak öldürdü.  Emniyetteki ifadesinde kendisini koruduğunu söyleyen Yeşim K., "Geceyi benimle geçirmesi gerekiyordu, akşam benim odama gelmeyince yanlarına gittim. Sıra benimdi, bu geceyi benimle geçirmen gerekiyordu dedim. Tartıştık. Bana hakaret etmeye, şiddet uygulamaya başladı. Mutfaktan aldığım bıçağı kendimi korumak için salladım, öldürmek için bıçaklamadım." dedi.