Erdoğan: Onun Derdi Niye Bizi Gersin ki?

12. Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından söylenen Millet İttifakı’nın sürprizlere yer yok açıklamasına cevap verdi. Bizim derdimiz o değil. Onun derdi niçin bizi gersin ki. Biz işimize bakacağız.

Erdoğan: Onun Derdi Niye Bizi Gersin ki?

AKP genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı içerisinde bulunan konuttan öğle saatleri içerisinden çıkarak Üsküdar’daki Hz Ali Camii’ne giderek Cuma namazını burada kıldı. Cumhurbaşkanı Cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ile ilgili ‘’Sürprizlere yer yok’’ açıklamasına cevap olarak, O bizim derdimiz değil, onun derdi niye bizi gersin ki biz işimize bakarız. Cumhur ittifakı kararsız bir şekilde yoluna devam ediyor Açıklamalarında bulundu.

Rusya Ukrayna konusunda ise esir takasına değinerek, 200 ismin üzerinde konuştuk. O, 200 isimde bizde mevcut. Birisi ise Putin’in özellikle üzerinde durduğu bir ismi Rusya’ya gönderdik. Açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı tahıl konusunda ise Rusya devlet başkanı Putin ile görüşmelerimiz devam ediyor açıklamasını yaptı.