Erdoğan Güvenlik Güçleriyle İftar Sofrasında Buluştu!

Ramazan ayı ile birlikte farklı kesimler ile iftar sofralarında buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşamda polis, jandarma ve sahil güvenlik güçleriyle iftar sofrasında buluştu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, polislerin zaman zaman haksız ithamlar ile zan altında bırakıldıklarını vurguladı.

Erdoğan Güvenlik Güçleriyle İftar Sofrasında Buluştu!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam farklı kesimler ile iftarda buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu akşamda geleneği sürdürdü ve polis, jandarma ve sahil güvenlik güçleriyle iftar sofrasında buluştu. Güvenlik güçleriyle iftar öncesinde kameraların karşına geçen Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. 

"Terör örgütü mensuplarının başlarını eziyoruz"

Ülkemizin uzun süredir farklı terör örgütleriyle içerde ve dışarıda mücadele ettiğini aktaran Erdoğan, yaşanan bu mücadele sürecinde polisinden askerine, güvenlik korucusundan diğer kamu görevlisine kadar onbinlerce şehit verdiğinin bir kez daha altını çizdi. Erdoğan, bu mücadele sürecini her daim hukuk devleri sınırları içerisinde yürütüldüğünü, insanlık ile bağdaşmayan yöntemlere asla izin vermediklerini söyledi. Yürütülen bu mücadele sürecinin sonucu olarak terör örgütü mensuplarının gizlendikleri yerlerde tepelerine binildiğini ve başlarının ezildiğini sözlerine ekledi.

"Polislerin haksız ithamlar ile zan altında bırakıldığını görüyoruz"

Öte yandan FETÖ terör örgütüne karşı yürütülen mücadeleye değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kolluk kuvvetlerini FETÖ terör örgütü mensuplarından temizledikleri, bunun kalmadıklarını ve reformlar ile birlikte kolluk kuvvetlerinde ki personel eksikliklerinin hızla giderildiğini yineledi. Konuşmasında güvenlik güçlerine ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür eden Erdoğan, yaşanan bu süreçte özellikle polislerin üzerine zaman zaman haksız ithamlar ile gelindiğine dikkat çekti. Polislere seslenen Erdoğan, "Zaman zaman polislerimizin üzerine gelindiğini, haksız ithamlarla zan altında bırakıldıklarını görüyoruz. Sizler bunların hiçbirine aldırmayın" ifadelerini kullandı. Erdoğan konuşmasının sonunda her kamu görevlisi gibi polis, jandarma ve sahil güvenlik personelinin sonuna kadar yanında olduklarını bir kez daha vurguladı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!