Erdoğan'dan Seçim Tarihi ve Adaylık Açıklaması Geldi

Kayseri Toplu Açılış Törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin tarihinin Haziran 2023 ve Cumhur ittifakının adayının da kendisi olduğunu bir kez daha yineledi.

Erdoğan'dan Seçim Tarihi ve Adaylık Açıklaması Geldi

Erdoğan'dan Seçim Tarihi ve Adaylık Açıklaması Geldi

Bugün Kayseri'de gerçekleştirilen toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalefete seslendi ve seçimlerin 2023 Haziran ayında yapılacağını, Cumhur ittifakının adayınında kendisi olduğunu bir kez daha yineledi. 

54 Milyarlık yatırım

Seçim tarihi Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili olarak konuşan Erdoğan, Kayser'ye 54 milyar TL 'lik yatırım ile geldiklerini, bugün açılacak eserlerin tutarının 30 milyar TL, temelini atacak oldukları eserlerin tutarının ise 24 milyar TL toplamda 54 milyar liralık bir yatırım olduğunu aktardı. 

Kayseri'ye söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir iş yok

Kayseri halkının bugüne kadar kendilerini her zaman destekleğinin altını çizen Erdoğan, bunun karşılığını da Kayseri'ye yaptıkları hizmet ve eserler ile ödemeye çalıştıklarını aktardı. Erdoğan ayrıca Kayseri halkına verilen ve yerine getirimeyen hiç bir sözlerinin olmadığını sözlerine ekledi.

Yeni Organize Sanayi Sitesi Müjdesi

Bazı kesimlerin yapılan bu açılışlara inanmadığını söyleyen Erdoğan, bugün de 1200 fabrikayı içerisinde barındıracak olan yeni organize sanayin sitesinin müjdesini Kayseri halkına verdi. Erdoğan "Birileri bugün yapacağımız açılışlara inanmayıp yalanla, iftirayla işi sulandırmaya çalışacaklardır. Bu kadar fabrikanın yapılamayacağını iddia etmişlerdi. Ancak yaptığımız yatırımlar, açtığımız fabrikalar ortada. Şimdi de 1200 fabrikalık yeni organize sanayin sitesinin müjdesini sizlerle paylaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın adayı da belli, seçim tarihi de

Muhalefete seslenen Erdoğan, millet ittifakının hala cumhurbaşkanı adayını açıklamadığını, muhalefetin kendisine güvenmiş olsaydı seçimlere 10 ay kaldığı bu dönemde adaylarını açıklaması gerektiğini aktardı ve  "Hala diyorlar ki Cumhur İttifakı'nın adayı belli olsun, seçim tarihi belli olsun. Cumhur İttifakı'nın adayı da belli, seçim tarihi de." ifadeleri kullandı.