Erdoğan'dan Diyarbakır Saldırısı Sonrası Dikkat Çeken Açıklama

Son dakika haberi: Diyarbakır 'daki hain saldırı sonrası bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan , terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Erdoğan'dan Diyarbakır Saldırısı Sonrası Dikkat Çeken Açıklama

Önceki gün meydana gelen saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik mesaj.

Önceki gün Diyarbakır 'da bölücü hainler , sivil vatandaşlara saldırdı. Hain saldırı sonucu 7 vatandaşımız şehit olurken 10 kişi de yaralandı. Saldırı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan , terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. 

İşte Erdoğan 'ın açıklaması:

"Bildiğiniz gibi olay dün gece vuku buldu. Ve bu olayda ilk etapta 4 daha sonra oradaki şehitlerimizin sayısı 7’ye yükseldi. Şu anda tabi bir o kadar da 10 kadar yaralımız var. allah yaralılarımıza şifalar, şehitlerimize de rahmet eylesin. Hemen İçişleri Bakanımı oraya gönderdik. Aynı zamanda genel başkan yardımcımı oraya gönderdik. Gerek valimizden, gerek an be an bilgileri aldığım gibi; şehit aileleriyle bire bir görüşme fırsatım oldu. 

Fakat onların tevekkülü, zaten biz diyor yıllardır aşiret olarak çok şehit verdik. Bunlar diyor bizi yıldıramaz, yıldırmayacak.

Bir çılgınlık bunlarda söz konusu. Ama ne olursa olsun bu mücadelemizi yılmadan devam ettireceğiz. Ve sonunda biz Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu işten galip geleceğiz. Ve şu anda da bildiğiniz gibi gerek HDP İlçe Başkanı, gerekse Belediye Fen İşleri şimdilik ilk etapta bunlar alındı. Ve daha başkaları da alınıyor, alınacak diye düşünüyorum."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA