Erdoğan'dan Bayram İkramiyeleri açıklaması geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklinin bayram ikramiyeleriyle ilgili olarak önemli açıklamada bulundu. Erdoğan, emekli bayram ikramiyeleri artışı ile ilgili olarak ''Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur" dedi.

Erdoğan'dan Bayram İkramiyeleri açıklaması geldi

Milyonlarca emekli vatandaş Ramazan ayında kendilerine verilecek bayram ikramiyesinde bu sene artış yapılıp yapılmayacağını merak ederken hükümet kanadından açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emeklinin bayram ikramiyelerine zam yapılması gündemimiz de yok açıklamasından sonra bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. 

Bayram ikramiyesine zam yapılacak mı ? 

Gazeteciler Erdoğan'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emekli ikramiyelerinde artış olmayacağına yönelik açıklamasını sorunca Erdoğan, ''Çalışma Bakanı Bilgin ne dediyse doğrudur" ifadelerini kullandı.

Bayram ikramiyeleri 28 - 29 Nisan'da hesaplarda olacak

 Öte yandan emekli vatandaşlara her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi ödeniyor. Son olarak emeklilere ödenen bayram ikramiyesi 1.100 TL olarak ödenmişti. Bakan Bilgin bu Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 28-29 Nisan tarihlerinde hak sahiplerinin hesaplarına yatacağını açıklamıştı