Erdoğan, ABD'de Kritik Zirve Öncesinde Central Park'ta Yürüyüş Yaptı

Birleşmiş Milletler zirvesi için dün Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyaca ünlü Central Park'a gitti. Kritik zirve öncesinde yürüyüş yapan Erdoğan, buradaki insanlarla samimi sohbetlerde bulundu.

Erdoğan, ABD'de Kritik Zirve Öncesinde Central Park'ta Yürüyüş Yaptı

BM 77. Genel Kurulu sebebiyle ABD'nin New York kentine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü programları öncesinde dünyaca ünlü Central Parkı ziyaret ederek burada yürüyüş yaptı.

Central Park'ta Yürüyüş 
Burada yoğun ilgi ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, farklı milletlerden insanlarla bir araya gelerek samimi sohbet etti. Yürüyüş yaparken karşılaştığı insanlarla selamlaşan Erdoğan, daha sonrasında bir müddet Bank'ta oturmayı tercih etti. Bu esnada Erdoğan'ın yanına oturan bazı insanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile selfie çekti. 


Erdoğan, Salı Günü Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna Hitap Edecek 

Toplantılar çerçevesinde liderlerin genel kurula hitabı ise 20 Eylül tarihinde başlayacak ve 27 Eylül tarihinde sona erecek. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Eylül Salı günü 6. sırada genel kurul kürsüsünde çıkarak üye ülke temsilcilerine bir konuşma yapacak.