En Güzel Miraç Kandili Mesajları Resimli, SMS, Sözleri, Ayetleri ve Hadisleri

En güzel Miraç Kandili mesajları araştırılmaya başlandı. Üç Ayların içinde olan , Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in göğe yükseldiği bu kutlu gecede vatandaşlar, yakınlarına ve sevdiklerine yollamak için en güzel mesajları araştırmaya başladı.

En Güzel Miraç Kandili Mesajları Resimli, SMS, Sözleri, Ayetleri ve Hadisleri

En güzel Miraç Kandili mesajları SMS ve resimli.

Miraç Kandili'nin gelmesi ile birlikte İslam Alemi tarafından en çok araştırılan konu,  Miraç Kandili mesajları oldu. Arkadaşlarının, sevdiklerinin ve yakınlarının Mübarek Miraç Kandili'ni kutlamak isteyen vatandaşlar, internet üzerinden en güzel Miraç Kandili mesajları , Miraç Kandili mesajları resimli SMS şeklinde aramalarda bulundu. 

10 Mart 2021 günü Miraç Kandili İdrak Edilecek.

Biz de bu yazımızda Miraç Kandili kutlama mesajlarına yer verdik. İşte sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel mesajlar:

Bu özel ve kutlu gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereket ve bolluğu evinize , nuru ise ahiretinize dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Tüm İslam Aleminin, Müslümanların Mübarek Miraç Kandili'ni kutluyorum.

Böyle mübarek bir günde tüm dualarınızın Allah katında kabul olması dileğiyle. Hayrılı kandiller.

Gönüllerin kardeşlikle çarptığı ve birleştiği, ellerin dualarda buluştuğu kutlu kandil günlerini hakkıyla geçirebilenlerden olma dilekleriyle... Hayırlı Kandiller.

Bu mübarek gecede bol bol dua edelim. Yüreklerimiz, kalplerimiz bir atsın Günahlarımız affolsun. Hayırlı kandiller.

Üç ayların içinde olan bu kutlu gecenin size ve ailenize huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

Yüce Allah'ın bu kutlu gecede sonsuz merhameti ve rahmeti üzerinize olsun. Hayırlı Kandiller.

Bu mübarek gecenin yer yüzündeki tüm hastalara şifa, hastalıklara deva, dertlere ümit olması dileğiyle. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bu kutlu gece, tüm müslümanlar için atsın. Ellerimizi semaya açıp dua edelim. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa; rahmetiyle başka bir kapı açar. Miraç kandiliniz mübarek olsun

Tüm İslam aleminin mübarek Miraç Kandili mübarek olsun. Bu hayırlı günde Allah ‘Barış, Huzur, Sağlık ve Esenlik’ nasip eylesin.

Bu kutlu gecede Yürekler tüm müslümanlar için bir atsın. Hep beraber ellerimizi semaya tövbe için açalım. Miraç Gecemiz Mübarek olsun.

Bu mübarek gecede duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Miraç kandiliniz mübarek olsun. Allah size ve sevdiklerinize mutluluk, huzur ve sağlık nasip eylesin.

Bu kutlu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle ve dua ile çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Kandiliniz mübarek olsun

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan kutlu Miraç kandiliniz kutlu olsun. Allah’a emanet olun.

Miraç kandiliniz mübarek olsun. Kalpleriniz imanla , yüreğiniz huzurla dolsun.

MİRAÇ KANDİLİ AYETLERİ

“Kulunu (Muhammed -aleyhissalâtü vesselâm-’ı) bir gece, Mescid-i Harâm’dan kendisine bâzı âyetlerimizi göstermek için, etrâfını mübârek kıldığımız Mescid-i Aksâ’ya götüren Allâh, her türlü noksan sıfatlardan münezzehtir. Şüphesiz O, her şeyi hakkıyla bilen, hakkıyla görendir.” (el-İsrâ, 1)

“İnmekte olan yıldıza[1] and olsun.” (en-Necm, 1)

“Sâhibiniz (Muhammed Mustafâ) sapmadı ve bâtıla inanmadı. O, arzûsuna göre de konuşmamaktadır. O’nun konuşması vahiyden başka bir şey değildir. Çünkü (bildirdiklerini) O’na güçlü, kuvvetli ve üstün yaratılışlı biri (olan Cebrâîl, Rabbinin emri üzere) öğretti. Sonra en yüksek ufukta (Sidretü’l-Müntehâ’da) iken asıl şekliyle istivâ etti (doğruldu).” (en-Necm, 2-7)

“Sonra yaklaştı ve tedellî etti.” (en-Necm, 8)

“(Muhammed Mustafâ ile Rabbinin) araları, iki yay arası kadar, ya da daha yakın oldu.” (en-Necm, 9)

“Allâh o anda kuluna vahyini bildirdi.” (en-Necm, 10)

“(Muhammed Mustafâ’nın) gözleriyle gördüğünü kalbi yalanlamadı. (Ey inkârcılar!) O’nun gördükleri hakkında şimdi kendisiyle tartışacak mısınız?” (en-Necm, 11-12)

“And olsun ki (Muhammed Mustafâ), onu (Cebrâîl’i) Sidretü’l-Müntehâ’da bir defâ daha gördü.” (en-Necm, 13-14)

“Orada Me’vâ cenneti vardır. O Sidre’yi kaplayan kaplamıştı.” (en-Necm, 15-16)

“(Muhammed Mustafâ’nın) gözü, oradan ne kaydı, ne de sınırı aştı. And olsun O, Rabbinin en büyük âyetlerinden bir kısmını (da) gördü.” (en-Necm, 17-18)

MİRAÇ KANDİLİ İLE İLGİLİ HADİSLER

“−Seni, insanın yaratılış gâyesine uygun olana yönlendiren Allâh’a hamd olsun. Şâyet içki dolu bardağı alsaydın, ümmetin sapıklığa düşerdi.” dedi. (Müslim, Îman, 272; Eşribe, 92)[2]