En Güzel Cuma Akşamı Mesajları Resimleri

Cuma gününün gelmesi ile birlikte vatandaşlar, sevdiklerine, yakınlarına göndermek için en güzel cuma akşamı mesajlarını araştırmaya başladı. İşte Mübarek Cuma akşamı sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel mesajlar.

En Güzel Cuma Akşamı Mesajları Resimleri

En güzel cuma akşamı mesajları.

Müslüman Alemi , Mübarek Cuma gününün yaklaşması ile birlikte en güzel cuma akşamı mesajlarını ,resimlerini araştırmaya başladı. Sevdiklerinin, yakınlarının mübarek cuma akşamını kutlamak isteyen vatandaşlar , internet üzerinden en güzel cuma akşamı mesajlarını , en güzel cuma mesajlarını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda en güzel cuma akşamı mesajlarına , resimlerine ve görsellerine yer verdik. 

Mübarek Cuma akşamının size ve sevdiklerinize bereket getirmesini niyaz ederim.

Perşembe’ yi Cuma gününe bağlayan bu gece rahmet kapıları açılır ve bu gece yapılan dualar kabul, günahlar affedilir. Hayırlı Cumalar.

De ki: Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edemlerin en hayırlısısın! ( Müminun, 118) Hayırlı cumalar dilerim.

Yüce Allah'a edilen her dua, derdimize deva, hastalara şifa, gözlere nur, gönüllere huzur, geçmişlere rahmet, evimize bereket getirsin..Hayırlı Cumalar.

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cuma 17, 18) Sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.

Senden başka ilah yoktur. Seni her türlü noksandan tenzih ederim. Gerçekten ben kendine zulmedenlerden oldum. ( Enbiya suresi, 87) Cumanız mübarek olsun!

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah’ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA