En Çok Paylaşılan Karne

2017 'de teröristlerin yerini güvenlik güçlerine gösterirken şehit olan Eren Bülbül 'ün karnesi sosyal medya üzerinde en çok paylaşılan fotoğraf oldu. İyi ki varsın Eren.

En Çok Paylaşılan Karne

Şehit Eren Bülbül 'ün karnesi sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraf oldu.

18 milyondan fazla öğrenci bugün yaz tatiline girdi. Karne günü sosyal medya üzerinde binlerce paylaşım yapılırken en çok paylaşılan karne Şehit Eren Bülbül 'ün karesi oldu.

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Anadolu Lisesi tarafından Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde bölücü hain PKK’lı teröristlerin yerini askerlere gösteren ve bu sırada hainlerin açtığı ilk ate sonucu şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ’ün anısına karne düzenlendi.

ANNESİNE KARNE VERİLDİ

Karne şehit Eren Bülbül’ün annesine verilirken, o anları paylaştıkları fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Çolak, bir grup öğrenci ile birlikte Ramazan Bayramı sonrası şehit Eren’in annesi Ayşe Bülbül’ü Maçka ilçesindeki evinde ziyaret etti. Anne Ayşe Bülbül’ün elini öpen ve şehidin mezarını ziyaret eden öğrenciler, Eren Bülbül adına hazırlanan karneyi ve getirdikleri çiçeği anne Bülbül’e verirken, duygusal anlar yaşandı.

TÜM NOTLARI 100

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi tarafından Eren Bülbül için hazırlanan karnede dersler kısmına 6 ders yazıldı. Yazılan dersler şu şekilde;

  • Vatan Sevgisi,
  • Cesaret,
  • Vefa,
  • Çalışkanlık,
  • Saygı
  • Sadakat

Bu derslerin karşısına ise ders notu olarak ‘100’ yazıldı.

DEVAMSIZLIK KISMINA: ARAMIZDA

Karnede yer alan devamsızlık kısmında ise “Aramızda” yazması dikkat çekerken, sınıf rehber öğretmeninin öğrenci hakkındaki görüşü kısmına ise “İyi ki Varsın Eren” yazıldı.

Bu karne sosyal medya üzerinde en çok paylaşılan fotoğraf oldu.