Emniyet’ten 'Zeytinburnu kasabı' açıklaması geldi! "Daha önce tutuklandı"

Sanal alemde silah, bıçak ve üniforma ile poz verdiği resimleri paylaşıp, kendisine 'Zeytinburnu kasabı' lakabı takan kişinin paylaşımları tepki çekince İstanbul Emniyetinden açıklama geldi

Emniyet’ten 'Zeytinburnu kasabı' açıklaması geldi! "Daha önce tutuklandı"

Sosyal medyaya düşen, elinde silah ve bıçak ile üniformalı bir şekilde verdiği pozları paylaşıp kendisine “Zeytinburnu kasabı” lakabını takan yabancı uyruklu kişinin paylaşımları kısa süre içinde TT oldu ve milyonlarca kullanıcı bu pozlara tepki gösterdi. 

Tepkinin büyümesiyle birlikte İstanbul Emniyeti olayla ilgili olarak jet hızında inceleme başlattı. Tepki çeken olayla ilgili inceleme sürerken, İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi. Yapılan açıklamada bu paylaşımları yapan kişinin Afgan uyruklu Kasap Ali Ahmedi olduğu, bu kişinin de İstanbul Zeytinburnu’nda geçtiğimiz günlerde bir olay karıştığı ve bu olay sonrasında "Kasten yaralama" ve "6136 sayılı Silah Kanununa Muhalefet" suçlarından mahkemeye sevk edildiği açıklandı. 

“Zeytinburnu kasabı” daha önce tutuklanmış

Yapılan açıklamada kendisine "Zeytinburnu Kasabı" lakabını takan bu kişinin mahkeme tarafından tutuklanarak Maltepe Cezaevine konulduğu aktarıldı.

Sosyal medyada tepkiler gecikmedi

Öte yandan  "Zeytinburnu Kasabı" lakablı kişinin paylaşmış olduğu resime tepkiler gecikmedi. Kısa süre içinde milyonlarca kullanıcı "Zeytinburnu Kasabı" hastagi ile paylaşımlar yaparak tepkilerini dile getirdiler.