Emine Bulut'un Annesinden İlk Açıklama

Eski eşi tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut 'un annesinden , vahşi cinayet sonrası ilk açıklama geldi.

Emine Bulut'un Annesinden İlk Açıklama

Emine Bulut 'un annesinden ilk açıklama.

Kırıkkale 'de geçtiğimiz gün Fedai Baran tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde vahşice katledilen Emine Bulut, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Yaşanan feci olayın son anları akıllarda her zaman kalacak.

Yaşanan feci olay sonrası acılı anne Fadime Bulut bir açıklama yaptı.  Büyük acı yaşayan anne Fadime Bulut yaptığı açıklamada, Fedai Baran 'ın , ayrıldıktan sonra kızını sürekli olarak tehdit ettiğini söyledi. 

Fadime Bulut yaptığı açıklamada  "Kızım bu caniden ilk ayrılıp yanımıza geldiğinde, birkaç yıl bekledi. Resmi olarak boşanmadı. Hep umut ettik barışsınlar diye ama baktık olmuyor, boşandılar. Boşandıktan sonra da bu adam hep kızını gördü. Bir sıkıntı çıkarmadık." dedi.

GİZLİ GİZLİ AĞLIYORDU

Acılı anne sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Ama bu cani kızımı tehdit ediyormuş. Kızımın hep gizli gizli ağladığını duyuyordum. Sonra öğrendim ki tehdit edildiği için ağlıyormuş, babası kanser olduğu için bu durumu babasına söylemek istemiyordu."

YAVRUMUN SESİNİ KİMSE DUYMADI MI?

Fadime Bulut , kızının son anlarında çevrede bulunan kimsenin yardım etmediğine tepki göstererek, "Hani kadınların hakları, kadınları kesip kesip atıyorlar. Ben şuna da üzülüyorum, orada müdahale edecek hiç mi bir Allah'ın kulu, merhametli kimse yoktu. Benim çocuğum 'Ölmek istemiyorum' demiş, kimse duymadı mı yavrumun sesini? Çocuğunun yanında bir baba nasıl bunu yapar? Biz şimdi torunumun yanında hiçbir şey konuşamıyoruz, ağlamamaya çalışıyorum. Torunum bana, 'Anneanne ağlama' diyor. Allah bu acıları kimseye yaşatmasın." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA