Emeklilikte Yaşa Takılanlar Son Dakika! TBMM'de Flaş Gelişme

CHP'nin Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili TBMM'ye sunduğu önerge AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Son Dakika! TBMM'de Flaş Gelişme

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili yeni önerge TBMM'de oylandı. Emeklilikte Yaşa Takılan binlerce vatandaşın merakla beklediği düzenleme müjdesi bugün de gelmedi.

EYT konusunda CHP tarafından TBMM'ye sunulan önergeye Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Partili milletvekillerinin red oyu verdiği bildiriliyor.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, oylama sonuçlarını gösteren ekranı sosyal medya hesabından paylaşarak, "#EYT ile ilgili önergemizi AKP ve MHP yine REDDETTİ! Kendi vatandaşlarımıza haklarını vermemize yine engel oldular, ama bu iş böyle gitmez! 31 Martta millette birilerine RED verecek, onların milletin hakkına RED verdigi gibi..!!" ifadelerini kullanırken, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, "Çift dikiş, türedi olmakla itham edilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar sadece haklarını istiyor. Kanun Teklifimiz Genel Kurul'da görüşülüyor. Bir kez daha samimiyet testi..." şeklinde paylaşımda bulundu. İYİ Partili Fahrettin Yokuş ise sosyal medya hesabı üzerinden, "EYT'liler ilgili CHP'nin Verdiği Kanun Teklifi CUMHUR İTTİFAKI 'nın Milletvekillerinin( MHP çekimser ) oylarıyla Red edildi ..! Değişen bir şey olmadı . Aynı tas aynı hamam .!" şeklinde bir paylaşımda bulundu.