Emeklilere cinnet geçirtecek haber geldi! SGK uzmanı uzun yıllar çalışanları üzecek

Milyonlarca emeklinin maaşına yapılacak zam gündemde yer almaya devam ederken yüzde 40 oranında enflasyon farkı verilirken yeni rakam için tahminler yapıldı. Özgür Erdursun, emeklilere seslendi...

Emeklilere cinnet geçirtecek haber geldi! SGK uzmanı uzun yıllar çalışanları üzecek

Ülkemizde bulunan milyonlarca emeklinin gözü gelecek zamlara çevrilirken uzman Özgür Erdursun, kötü haberi duyurdu. Emeklilere yüzde 40 enflasyon farkı verileceği bilgisi öne çıkarken Ocak ayında maaşlarına yapılacak zam oranı hakkında açıklamalarda bulundu.

EMEKLİLERE KÖTÜ HABER

Yüzde 40 enflasyon farkı maaşlara yansıtılırken Özgür Erdursun, çok çalışan, çok prim günü olanlar ile asgari ücretin üzerinde bulunan çalışanlara sigorta prim ve vergi ödeyenlere dezavantajlar sunuldu. Erdursun açıklamalarında 7.500 TL'ye tamamlanan en düşük maaş 10 bin TL olarak yükseltilecek. Çok çalışan çok pri günü olanlar asgari ücretin üstünde çalışarak fazla sigorta prim ve vergi ödeyenler emekli aylıkları için kötü haberi duyurdu.

Erdursun, sosyal medya hesabı üzerinden milyonlara seslenerek emeklilerin gündeminde yer alan maaş zamları hakkında bilgileri verdi. 

Özgür Erdursun maaş